Официалното откриване на изцяло обновената Клиника по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив, което ще се състои в сряда, 10 април, от 11 часа.

На събитието ще присъства изпълнителният директор на университетската болница проф. д-р Карен Джамбазов,  заместник-директорът по "Диагностична и лечебна дейност" - База II проф. д-р Иван Дечев, началникът на Клиниката по кардиология проф. д-р Федя Николов, както и други началници на клиники и отделения.

Отбелязваме не само завършването на основния ремонт на клиниката, но и новата атмосфера, създадена с цел пациентите да се чувстват по-уютно и спокойно. Обстановката в клиниката вече е съвсем различна и включва разнообразие от картини на известен пловдивски художник, както и реплики на едни от най-емблематичните произведения на изкуството, в коридора и всяка стая ще звучи тихо музиката на френския пианист Ричард Клайдерман, а в коридора пациентите ще избират книги от разнообразната библиотека. Във фоайето е обновен и малкият храм, където може да запалим и свещичка за молитва.